ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΣΣΕ
ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 

Πραγματοποιήθηκε χθες 28/3/2013 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των οργανώσεων μελών του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) στα γραφεία του ΠΣΣΕ στην οποία συμμετείχε η πλειοψηφία των παγκύπριων οργανώσεων μελών του.  Θέμα της συνέλευσης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η υιοθέτηση Υπομνήματος για αντιμετώπιση των προβλημάτων των εθελοντικών οργανώσεων που προκύπτουν από την οικονομική κρίση και ιδιαίτερα των οργανώσεων που επηρεάζονται από το κούρεμα των καταθέσεων.  Επίσης συζητήθηκε η καθυστέρηση προκήρυξης των αιτήσεων των κρατικών χορηγιών. 

Ομόφωνα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το ΠΣΣΕ να πραγματοποιήσει συναντήσεις με την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Οικονομικών για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να διενεργηθούν οι ανάλογες ενέργειες για τα πιο πάνω θέματα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη του ΠΣΣΕ που θα πραγματοποιηθεί αύριο  Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία του ΠΣΣΕ. 

 

Δείτε επίσης: