Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2014 Εκδήλωση από το Δήμο Λεμεσού και το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λεμεσού προς τιμή του Προέδρου του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού κ. Σταύρου Ολύμπιου  για τη μακρόχρονη πορεία του στην εκκλησία, εκπαίδευση και εθελοντισμό. 

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό που ετοίμασε η κ. Σάρα Δρουσιώτη με θέμα: « Η πορεία της αγάπης μέσα στο χρόνο». Ακολούθησαν τραγούδια από τη χορωδία του «Άρη» Λεμεσού υπό την διεύθυνση του κ. Σόλων Κλαδά. Στη συνέχεια απύθηναν χαιρετισμό ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Αντρέας Χρίστου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννης Γιαννάκης. Για τη ζωή και το έργο του τιμώμενου μίλησε ο αντιπρόεδρος του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού κ. Αντώνης Μούσουρος. Ακολούθως προβλήθηκαν οπτικογραφημένες συνευτεύξεις από πρόσωπα τα οποία γνώρισαν τον κ. Σταύρο Ολύμπιο.

 

Μετά την απονομή τιμητικών πλακεττών στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού από το Δήμο Λεμεσού και το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού ακολούθησε αντιφώνηση κατά την οποία αφού ευχαρίστησε για την εκδήλωση που έγινε προς τιμή του, τόνισε την ανάγκη ανασύνταξης των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων όλων μας και την επίδειξη πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που περνά ο τόπος μας. 

 

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν βουλευτές, δήμαρχοι, η έπαρχος Λεμεσού, στρατιωτικές αρχές, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Υπουργείων Παιδείας,  Εργασίας και των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, κληρικοί και πλήθος κόσμου.

 

Ομιλία του Αντιπροέδρου του Επαρχιακού Συντονιστικού  Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού κ. Αντώνη Μούσουρου

 

 

Τιμητική Εκδήλωση για τον πρόεδρο του ΠΣΣΕ κ. Σταύρο Ολύμπιο - κείμενο Λουκά Α. Παναγιώτου

 

Δείτε επίσης: