Μια φιλανθρωπική παράσταση, με τίτλο: «Πήτερ Παν» από το Θέατρο Λέξη

 

Για εισιτήρια που θα αγοραστούν μέχρι 20/1 θα είναι 1+1 δωρεάν                                                                              

Μια παράσταση γεμάτη από τη   από τραγούδια, ωραία κοστούμια και ευφάνταστες χορογραφίες!


Όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια»


Ο Πίτερ Παν είναι ένα ανέμελο και σκανδαλιάρικο παιδί, που αρνείται να μεγαλώσει. Ζει τα αιώνια παιδικά του χρόνια σ' ένα απομονωμένο μικρό νησί, τη Χώρα του Ποτέ (Neverland). Συνδιαλέγεται με νεράιδες, Ινδιάνους και πειρατές 

Ο Πήτερ Παν πετάει στη χώρα του Ποτέ, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Παρέα μαζί του η Τίγκερμπελ, η Γουέντι και ο Κάπταιν Χουκ.  Η πάλη του καλού με το κακό.  Η πραγματική έννοια της φιλίας και η αθωότητα απέναντι στη ψευτιά και την υποκρισία.  Η σημασία της οικογενειακής θαλπωρής στη ζωή των παιδιών. Η ανάγκη για φαντασία και όνειρο γίνονται ένα όμορφο ταξίδι με όλους τους θεατές συνεπιβάτες. Μια παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

 

Τι και αν δεν έχετε παιδιά?
Εάν θέλετε μπορείτε να προσφέρετε, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για ένα παιδί που ζεί στις «Υιοθετημένες» οικογένειες! Εμείς θα φροντίσουμε να του το δωρίσουμε χάρη σε εσάς! Έτσι ένα παιδί θα πραγματοποιήσει μια  από τις επιθυμίες του μαζί με τα άλλα παιδάκια.

Τι και αν είσαι μεγάλος ?


Ποιος είπε ότι τα παραμύθια είναι για τους μικρούς; Η παράσταση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες γιατί είναι ένα παραμύθι γεμάτο σπουδαία μηνύματα, μουσική, τραγούδια και διαλόγους γραμμένους για όλες τις ηλικίες! 


Δείτε επίσης: