Συνεδρία της Ολομέλειας των Εθελοντικών Οργανώσεων μελών του ΕΣΣΕ Λεμεσού και κόψιμο της Βασιλόπιτας

 

Στις 19 Ιανουαρίου 2016 στο Πολιτιστικό  Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου συγκεντρώθηκαν οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων μελών του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού  για το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας αλλά και για να συζητήσουν από κοινού μέσα σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας θέματα που ενδιαφέρουν την εθελοντική δραστηριότητα των Οργανώσεων αλλά και του ΕΣΣΕ Λεμεσού. 

 

Ο Πρόεδρος του ΕΣΣΕ Λεμεσού κ. Σταύρος Ολύμπιος   στην προσφώνηση του μεταξύ άλλων είπε: « … Ο άνθρωπος αναζητά την ευτυχία αλλά δεν τη βρίσκει γιατί ψάχνει σε  λάθος δρόμους. Η ουσία της ευτυχίας δεν είναι στο να παίρνεις αλλά στο να δίνεις. Είναι πηγή ευτυχίας η εθελοντική προσφορά γι΄αυτό στον εθελοντισμό έχουμε το σύνθημα « Όταν παίρνεις  γεμίζουν τα χέρια σου και όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά σου » …. Να ευχηθώ σ’ όλες και όλους να έχουμε την ενίσχυση του Θεού για να μπορούμε να επιτελούμε το εθελοντικό μας έργο που είναι τόσο απαραίτητο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ».

 

Στα πλαίσια του Προγράμματος « Γνωρίστε τα Σωματεία μας » παρουσιάστηκε ο νέος Σύνδεσμος Ανάδοχης Οικογένειας « Φωλιά Αγάπης».

 

Δείτε επίσης: