Το  « Ένθετο » - Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης το βράδυ της 5ης Ιουλίου 2016 πλημμύρισε από τους εκπροσώπους των Εθελοντικών Οργανώσεων της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, μελών του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού, που πραγματοποίησε το καθιερωμένο Δείπνο των Στελεχών του.

 

Επικράτησε εξαιρετική ατμόσφαιρα αγάπης μέσα σε ένα ψυχαγωγικό κλίμα που δημιούργησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σταματάρης ο οποίος εθελοντικά προσφέρθηκε να παρουσιάσει το πρόγραμμα της βραδιάς με τα υπέροχα τραγούδια του.

 

Το Δείπνο τελούσε υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας και επίτιμης πρόεδρου του ΠΣΣΕ κ. Άντρης Αναστασιάδη η οποία λόγω εκτάκτων άλλων καθηκόντων της απέστειλε το θερμό χαιρετισμό της προς τους εθελοντές εξαίροντας τη μεγάλη προσφορά των εθελοντών στους διάφορους τομείς  προσφοράς όπως είναι η κοινωνική πρόνοια, ο πολιτισμός, οι έκτακτες καταστάσεις κ.λ.π.

 

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Δείπνου ο Πρόεδρος του ΕΣΣΕΛεμεσού κ. Σταύρος Ολύμπιος ανέφερε μεταξύ άλλων στοιχεία που αποδεικνύουν τη μεγάλη ποσοτική αύξηση και σημαντική ποιοτική βελτίωση που σημειώθηκε στον εθελοντισμό της πόλης και επαρχίας Λεμεσού χάρις στην αφειδώλευτη και ανιδιοτελή εργασία των χιλιάδων εθελοντών οι οποίοι λειτουργούν τα πολλά προγράμματα των Εθελοντικών  Οργανώσεων αλλά και του Σώματος Εθελοντών.

 

Στο Δείπνο παρευρέθηκαν οι βουλευτές Λεμεσού κ. Πανίκος Λεωνίδου και κ. Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού κ. Σάββας Στούππας και η πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού κ. Εύη Τσολάκη.

Δείτε επίσης: