ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

ΤΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ 


Ιδιαίτερης τιμής έτυχε το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λεμεσού με την απόφαση της Επιτροπής Βραβείου Προσφοράς « Κώστας Παρτασίδης – Βάσος Παπαδόπουλος » να του απονείμει φέτος το βραβείο που απονέμει κάθε χρόνο η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λεμεσού σε θεσμούς και άτομα που διακρίνονται για την κοινωνική προσφορά τους. 

 

Η απονομή του βραβείου έγινε την Τετάρτη 12/10/2016 στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου « Πάνος Σολομωνίδης ».

 

Ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ βουλευτής κ. Γεώργιος Γεωργίου, τα μέλη της Επιτροπής του Βραβείου κ. Μίμης Σοφοκλέους και κ. Ιούλιος Θεοδωρίδης εξήραν με θερμούς λόγους την πλούσια και πολυδιάστατη προσφορά του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού σε όλους τους τομείς των ευθυνών και δραστηριοτήτων του και την ιδιαίτερη συμβολή του επί σειρά ετών Πρόεδρου του κ. Σταύρου Ολύμπιου στην επίτευξη και προαγωγή  των στόχων του.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κ. Ολύμπιος, αφού ευχαρίστησε εκ μέρους των Εθελοντικών Οργανώσεων και των Εθελοντών μελών του ΕΣΣΕ Λεμεσού για την τιμητική διάκριση, τόνισε ότι αυτή αποτελεί αναγνώριση του εθελοντισμού ως υπέρτατης κοινωνικής αξίας και περιέγραψε με αδρές γραμμές τη σημασία, την έκταση, την ποιότητα, την αναγκαιότητα και την πολύπλευρη προσφορά του εθελοντισμού στην πόλη και  επαρχία Λεμεσού.

 

Στην ίδια τελετή τιμήθηκε από την Επιτροπή Βραβείου Προσφοράς, η οποία αποτελείται από πνευματικούς ανθρώπους της πόλης, ο  Αριστείδης Κουδουνάρης – Ιστορικός , Πρόεδρος Ιστορικής Εταιρείας Κύπρου για το συγγραφικό του έργο για την ιστορία και τους ανθρώπους της Λεμεσού.

 

 

Στην εκδήλωση, η οποία διανθιζόταν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, παρευρέθηκαν βουλευτές και δήμαρχοι της πόλης, εκπρόσωποι Σωματείων και Οργανώσεων, άλλοι επίσημοι και πλήθος κόσμου.  

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

Δείτε επίσης: