Πέραν των 1500 οικογενειών έχουν «υιοθετηθεί» για αυτά τα Χριστούγεννα μέσω της εκστρατείας του ΠΣΣΕ «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα     

   

 

Πέραν των 1500 οικογενειών έχουν «υιοθετηθεί» τα φετινά Χριστούγεννα στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα την οποία πραγματοποίησε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού μέσω των επαρχιακών του Σωμάτων Εθελοντών/Κέντρων Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών. 

 

Συγκεκριμένα, πολίτες, εταιρείες, οργανώσεις, οργανισμοί και πολλοί άλλοι φορείς έχουν προσφέρει τρόφιμα, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, παιχνίδια και άλλα δώρα, κουπόνια για αγορά από υπεραγορές και άλλα είδη απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τα οποία δόθηκαν μέσω των Σωμάτων Εθελοντών σε περάν των 1500 οικογενειών που έχουν ανάγκη παγκύπρια για να έχουν τα απαραίτητα για τα Χριστούγεννα.

 

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση κατά την παραλαβή των χριστουγεννιάτικων πακέτων τα οποία οι χιλιάδες εθελοντές προσέφεραν με τόση αγάπη για αυτές τις οικογένειες, πολλές φορές σε όμορφα χριστουγεννιάτικα καλάθια, πακέτα, τσαντούλες αλλά και με ευχετήριες κάρτες και μηνύματα αισιοδοξίας ζωγραφισμένες πολλές φορές από παιδιά για άλλα παιδιά. Μεγαλύτερη όμως η συγκίνηση κατά την παράδοση των πακέτων αυτών στις οικογένειες που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα κατά την παράδοση των χριστουγεννιάτικων δώρων στα παιδάκια αυτών των οικογενειών. Δάκρυα ανακούφισης κυλούσαν πολλές φορές από τα άτομα αυτά συνειδητοποιώντας ότι κάποιος νοιάζεται για αυτούς για να περάσουν λίγο καλύτερα τις γιορτές, για να έχουν και αυτούς τα παιδάκια τους ένα δώρο να ανοίξουν αλλά περισσότερο δίνοντας τους δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουν τον αγώνα τους.  

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους που με τόση αγάπη έχουν αγκαλιάσει αυτές τις εκστρατείες του ΠΣΣΕ χαρίζοντας τα απαραίτητα στις διπλανές μας οικογένειες που έχουν την ανάγκη της στήριξης και βοήθειας μας. Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΣΣΕ εύχεται σε όλους υγεία και δύναμη για τον καινούριο χρόνο. 


 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ

 

Ο Συνεργατισμός, "υιοθετώντας" τις πρώτες 250 οικογένειες προσφέροντας τους τα απαραίτητα για το γιορτινό Τραπέζι.

 

Τα βιβλιοπωλεία ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ διαθέτοντας ειδικό χώρο συλλογής παιχνιδιών, βιβλίων/παραμυθιών και άλλων χριστουγεννιάτικων δώρων εντός του χώρου των βιβλιοπωλείων σε όλες τις πόλεις, τα οποία στη συνέχεια παρέδοσαν στο Σώμα Εθελοντών κάθε επαρχίας και δόθηκαν σε παιδιά άπορων οικογενειών. 

 

Οι φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ διαθέτοντας ενημερωτικό υλικό της εκστρατείας σε όλα τα καταστήματα τους και διαθέτοντας αριθμό χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων. 

 


 

Δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο 

 


Συμμετοχή ΠΣΣΕ σε τηλεοπτικές εκπομπές >>

 

Δείτε επίσης: