Θέμα: Συντονισμός των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων των οργανώσεων μελών του ΠΣΣΕ 

 

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) πραγματοποίησε χθες 22/6/17, συνάντηση με τις παγκύπριες εθελοντικές/μη κυβερνητικές οργανώσεις μέλη του στην οποία συμμετείχε και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ.   Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για επίτευξη καλύτερου  συντονισμού των παγκύπριων εκδηλώσεων των εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων ώστε να αποφεύγονται δραστηριότητες την ίδια περίοδο με αποτέλεσμα τη δημιουργία διαφόρων προβλημάτων. 

Ο πρόεδρος του ΠΣΣΕ κ. Σταύρος Ολύμπιος παρουσίασε τις διάφορες πτυχές του προβλήματος και τόνισε την ανάγκη υιοθέτησης νέων διαδικασιών ώστε η προσπάθεια του ΠΣΣΕ για συντονισμό των πολλών αυτών εκδηλώσεων να γίνει πιο αποτελεσματική.

Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων αντάλλαξαν διάφορες απόψεις και κατέθεσαν τις εισηγήσεις τους για αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.  Δεσμεύτηκαν να τηρήσουν διάφορες διαδικασίες ώστε ο συντονισμός τον οποίο έχουν αναθέσει στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού να γίνει πλέον αποτελεσματικός.  Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ τόνισε τη σημασία  αυτού του συντονισμού των διαφόρων εκδηλώσεων και εξήρε το ρόλο του ΠΣΣΕ στην προσπάθεια αυτού του συντονισμού.

 

Δημοσιεύματα ημερήσιου τύπου:

Δείτε επίσης: