Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο Καπετάνιος- Οδύσσεια το Δείπνο των Στελεχών των Εθελοντικών Οργανώσεων μελών του Επαρχιακού Συντονιστικού  Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού.

 

Κατά τη διάρκεια του Δείπνου δόθηκε στα Στελέχη των Εθελοντικών Οργανώσεων και γενικά  στους εθελοντές  η ευκαιρία να  επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να περάσουν ευχάριστα.

 

Προς τους εθελοντές μίλησε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου και  Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού  κ. Σταύρος Ολύμπιος ο οποίος αφού τους συνεχάρη για το πολύπλευρο και πολύτιμο  έργο που επιτελούν τόνισε την ανάγκη να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό το εθελοντικό και θεάρεστο αυτό έργο γιατί αποτελεί το αντίβαρο και το αντίδοτο στη σημερινή κατάσταση της φθοράς των αξιών που παρατηρείται. 

 

Η  Επαρχιακή Λειτουργός Ευημερίας Λεμεσού κ. Λουκία Παπατζιάκου διάβασε το χαιρετισμό της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεωνκ. Ζέτας Αιμιλιανίδου  η οποία λόγω κωλύματος δεν μπόρεσε να παραστεί. Χαιρετισμό  απεύθυνε επίσης ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννης Γιαννάκης.

Δείτε επίσης: