Δραστηριότητες Εβδομάδας Εθελοντισμού 

1-8 Δεκεμβρίου 2017

 


 

 

Δημοσιογραφική Διάσκεψη >>

 


 

Έναρξη του εορτασμού της Εβδομάδας Εθελοντισμού 2017

Ημερ. 28 Νοεμβρίου 2017

Ώρα 11:30

Χώρος:  γραφεία ΠΣΣΕ


                             Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή των εθελοντών >>

 

   

Η αναγνώριση και στήριξη του κράτους προς τους εθελοντές εκδηλώνεται και φέτος με την καθιερωμένη δεξίωση του Προεδρικού ζεύγους προς τιμή των εθελοντών για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ημερ. 4/12/17  Είσοδος μόνο με πρόσκληση.


   

 Πρόσκληση κινητοποίησης

Στα πλαίσια διοργάνωσης και συντονισμού της Εβδομάδας Εθελοντισμού την οποία καθιέρωσε το ΠΣΣΕ από το 1994, προσκαλούνται όλοι οι φορείς να διοργανώσουν εθελοντικές δραστηριότητες με στόχο την προώθηση του μηνύματος του εθελοντισμού

  

 Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Εβδομάδας Εθελοντισμού

Το ΠΣΣΕ έχει κινητοποιήσει με ανοιχτή πρόσκληση, διάφορους φορείς (εθελοντικές/μη κυβερνητικές οργανώσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κυβερνητικές και άλλες υπηρεσίες, ιδιωτικές εταιρείες, ημικρατικούς και άλλους οργανισμούς κ.α.) να οργανώσουν εθελοντικές δραστηριότητες κατά την Εβδομάδα Εθελοντισμού.  Οι εθελοντικές δραστηριότητες καταγράφονται στο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων της Εβδομάδας.

 


Προκήρυξη Διαγωνισμού Έκθεσης Ιδεών

Η προκήρυξη Διαγωνισμού Έκθεσης Ιδεών του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Θέμα «Η συμβολή των εθελοντών νέων, για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς»  

Συμμετέχουν:  οι τρεις τάξεις των Γυμνασίων και της Α’ και Β’ Λυκείων και Τεχνικών Σχολών


Πρόγραμμα Νεολαία και Εθελοντισμός >>

 

Τα διακριθέντα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο διαγωνισμό του  προγράμματος εθελοντικής εργασίας «Νεολαία και Εθελοντισμός» που προκηρύσσει κάθε χρόνο το Παγκύπριο Συντονιστικό  Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), βραβεύονται στην καθιερωμένη δεξίωση που παράθεσε το  προεδρικό ζεύγος στο προεδρικό μέγαρο προς τιμήν των εθελοντών, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών. Τα βραβεία του διαγωνισμού αθλοθετεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 


 

Διαγωνισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα του εθελοντισμού >>

 

Οι διακριθείσες εταιρείες στον διαγωνισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα του εθελοντισμού που προκηρύσσει το ΠΣΣΕ, βραβεύονται στην καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει το  προεδρικό ζεύγος στο προεδρικό μέγαρο προς τιμήν των εθελοντών, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών.


Επίσκεψη στους μαθητές του Ριζοκαρπάσου

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΣΣΕ, θα επισκεφθούν στις 19 Δεκεμβρίου 2017 τους μαθητές του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείο και του Γυμνάσιου του Ριζοκαρπάσου. 


 

 

     

Εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα >>

Προκήρυξη εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα | Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού σε συνεργασία με τα Επαρχιακά Συντονιστικά Συμβούλια Εθελοντισμού/Σώματα Εθελοντών 

 

 

Μήνυμα ΠΣΣΕ για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, 5 Δεκεμβρίου

Μήνυμα ΠΣΣΕ >>


Δημοσιεύματα:

Δείτε επίσης: