Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, σε συνεργασία με το Κέντρο Παραγωγικότητας και το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο μέλος του για δωρεάν συμμετοχή στα πιο κάτω εργαστήρια και προγράμματα κατάρτισης:

1. Εργαστήρια διάρκειας 4 ωρών για την εκμάθηση των συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Καλύπτονται, μεταξύ άλλων, η Διαδικτυακή πύλη Αριάδνη, το TaxisNet και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

2. Προγράμματα Κατάρτισης διάρκειας 24 ωρών για την εκμάθηση Ψηφιακών Δεξιοτήτων. Καλύπτονται, μεταξύ άλλων, οι θεματικές ενότητες: Xρήση του διαδικτύου και οι βασικές εφαρμογές του, MS Word, MS Excel και Ασφάλεια Δεδομένων.

Οι ημερομηνίες, ώρες και ο χώρος διεξαγωγής των προγραμμάτων παρουσιάζονται στο Ημερολόγιο Προγραμμάτων. Για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος, το αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφή πατήστε στο τίτλο του προγράμματος που σας ενδιαφέρει. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές και τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 22806114, 25873588 και 24812350.

Επιπρόσθετα, σας παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν συμβουλευτικής υπηρεσίας για την περαιτέρω αξιοποίηση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και γενικότερα του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Σύμβουλος μας, μετά από συνάντηση μαζί σας στο δικό σας χώρο και με τη χρήση συγκεκριμένου ερωτηματολογίου, θα αξιολογεί την υφιστάμενη κατάσταση και θα ετοιμάζει έκθεση εισηγήσεων για βελτίωση των πρακτικών, μεθόδων και διαδικασιών ηλεκτρονικού επιχειρείν που εφαρμόζετε. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να λάβετε τη σχετική υπηρεσία παρακαλώ όπως πατήσετε εδώ για να συμπληρώσετε και υποβάλετε την φόρμα με τα σχετικά στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (κα. Σοφία Ευριπίδου) Τηλ. 22 806 166 Φαξ. 22 376 872 sevripidou@kepa.mlsi.gov.cy.

Δείτε επίσης: