Δείπνο των Στελεχών των Εθελοντικών Οργανώσεων μελών
του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου
Εθελοντισμού Λεμεσού

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 2 Ιουλίου 2018 το Δείπνο των Στελεχών των Εθελοντικών Οργανώσεων μελών του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου
Εθελοντισμού Λεμεσού.

 

Σκοπός του Δείπνου ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των εθελοντών και των Στελεχών των Εθελοντικών Οργανώσεων της πόλης και επαρχίας μας, που επιτεύχθηκε επιτυχώς.

 

Προς τους εθελοντές μίλησε ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού κ. Σταύρος Ολύμπιος ο οποίος εξήρε το έργο των εθελοντών και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο που επιτελούν.

 

Η Επαρχιακή Λειτουργός Ευημερίας κ. Λουκία Παπατζιάκου διάβασε το χαιρετισμό της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτας Αιμιλιανίδου που λόγω έκτακτων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννης Γιαννάκη.

 

Το καλλιτεχνικό μέρος του Δείπνου περιλάμβανε τραγούδια από το Μουσικό Σύνολο του Μιχάλη Πουργουρίδη και χορούς από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Λεμεσού « Διόνυσος » που αφιλοκερδώς ψυχαγώγησαν τους παρευρισκόμενους.

Δείτε επίσης: