Ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά η εκστρατεία «ΌΛΑ τα παιδιά με σχολικά», η οποία διοργανώνεται από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών σε όλες τις επαρχίες, με στόχο, όλα τα παιδιά να έχουν τα απαραίτητα σχολικά είδη με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

 

Το ΠΣΣΕ, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, στους πολίτες, στα οργανωμένα σύνολα, στις εταιρείες και σε άλλους φορείς, οι οποίοι τόσο απλόχερα πρόσφεραν και φέτος, σχολικά είδη, με τα οποία είχε την ευκαιρία το ΠΣΣΕ, να βοηθήσει 800 οικογένειες σε παγκύπρια βάση.

 

Ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, Ηλίας Δημητρίου, αναφέρει ότι αυτό το μεγαλείο της προσφοράς και η αυξημένη αλληλεγγύη έχουν συμβάλει στην επιτυχία της εκστρατείας ώστε να ξεκινήσουν τα παιδιά με χαμόγελο και αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά. 

 

Το ΠΣΣΕ ενημερώνει επίσης ότι, συνεχίζεται η εκστρατεία «Είσαι δάσκαλος ή καθηγητής;  Γίνε εθελοντής και βοήθησε παιδιά και νέους στο διάβασμα» με στόχο την προσφορά βοήθειας στο διάβασμα, σε εθελοντική βάση, σε παιδιά και νέους από άπορες οικογένειες. Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους: Λευκωσία-22512602, Λεμεσός-25737761, Λάρνακα-24650525, Πάφος-26953725, Αμμόχωστος-99124521.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: