Η Επίτροπος Περιβάλλοντος , το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λεμεσού σε συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Μουταγιάκας πραγματοποίησαν, στα πλαίσια της παγκύπριας εκστρατείας « Εθελοντισμός για πράσινες κοινότητες », ενημερωτική συνάντηση με θέμα: « Το πλαστικό εχθρός της γης » την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουταγιάκας.

 

Ομιλητής ήταν ο κ. Μάριος Ευθυμίου – Λειτουργός του Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος ο οποίος με απλό και σαφή λόγο εξήγησε στους παρευρισκόμενους τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στον περιβάλλον η αλόγιστη χρήση του πλαστικού, αναφέρθηκε στην σημασία της ανακύκλωσης και εισηγήθηκε εναλλακτικές λύσεις και τρόπους για τη μείωση της χρήσης πλαστικού.

 

Στην Εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού κ.Σταύρος Ολύμπιος και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Μουταγιάκας κ .Βάσος Κουμπάρος. Την παρουσία τους έδωσαν και τα παιδιά της Παιδικής Λέσχης του ΣΚΕ Μουταγιάκας ερμηνεύοντας δύο τραγούδια για το περιβάλλον.

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων, κοινοτάρχες της περιοχής εκπρόσωποι των ΥΚΕ, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΣΣΕ Λεμεσού, εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων και πολλοί κάτοικοι της κοινότητας.

Δείτε επίσης: