Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των υποψήφιων έργων από την Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης για τα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις 2018, στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, το ΠΣΣΕ έχει βραβευθεί με το βραβείο «Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για το 2018.

 

Το Βραβείο Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος απονέμεται σε οργανισμούς και επιχειρήσεις που διαχειρίζονται, μεταξύ άλλων, τα περιβαλλοντικά θέματα ως αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής τους πολιτικής, εγκαθιδρύοντας πρακτικές και δράσεις που προστατεύουν το περιβάλλον, μειώνουν τις καταναλώσεις φυσικών πόρων μέσω της υιοθέτησης των κατάλληλων βέλτιστων πρακτικών, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Τα βραβεία έχουν καθιερωθεί από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.), με την Υποστήριξη του Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος, του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), του Οργανισμού Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Κύπρου (ΟΓΕΕ) Λεμεσού και του Δικτύου Εθελοντών Together Cyprus.

 

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο και η επίδοσή τους θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη. 

Δείτε επίσης: