Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), επισκέφθηκαν στις 18 Δεκεμβρίου 2018 τους μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνάσιου του Ριζοκαρπάσου.

 

Κατά την επίσκεψη, ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, Ηλίας Δημητρίου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι χαρά μας που βρισκόμαστε και φέτος μαζί σας αλλά και υποχρέωση μας για να σας ευχαριστήσουμε, που κρατάτε γερά τις Θερμοπύλες...».
Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του ΠΣΣΕ παρέδωσαν στους μαθητές δώρα, γλυκά και άλλα χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα που δόθηκαν στους μαθητές προσφέρθηκαν από τους Φούρνους ΖΟΡΠΑ.

 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου οι μαθητές του Γυμνασίου παρέδωσαν στους εκπροσώπους του ΠΣΣΕ χρηματική εισφορά για να διατεθεί σε άπορες οικογένειες στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα. Την εκτίμηση και την αγάπη τους για την επίσκεψη, έδειξαν με έμπρακτο τρόπο και τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου τα οποία προσέφεραν στους εκπροσώπους του ΠΣΣΕ κατασκευές που έφτιαξαν και που ξεχειλίζουν από αγάπη.

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στους εκπαιδευτικούς και στη διεύθυνση των σχολείων για τον δικό τους αγώνα που δίνουν καθημερινά, για το ήθος και τα φιλάνθρωπα αισθήματα τους, την αγάπη για την πατρίδα, το σχολείο τους και τους συνανθρώπους τους και τους εύχεται δύναμη και κάθε καλό για το νέο έτος.

Δείτε επίσης: