Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λεμεσού πραγματοποίησε στις 8/5/2019 Ενημερωτική Ημερίδα για το ΓΕΣΥ.

 

Εισηγητές στην Ημερίδα ήταν οι: Αντρέας Παπακωνσταντίνου – Αναπληρωτής Διευθυντής ΟΑΥ , Χρίστος Νικολάου – Γενικός Διευθυντής της περιφέρειας Λεμεσού – Πάφου (ΟΚΥπΥ ) Μάριος Κουλούμας – Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων. Συντονιστής ήταν ο Σταύρος Ολύμπιος – Πρόεδρος του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού.

 

Οι Εισηγητές ενημέρωσαν σε γενικές γραμμές τους παρευρισκόμενους για τον τρόπο λειτουργίας του ΓΕΣΥ και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σ’ αυτούς πλήθος ερωτήσεων. Οι ερωτήσεις σε μερικές περιπτώσεις ήταν εξειδικευμένες και υποβλήθηκαν από τους Προέδρους και Λειτουργούς των Εθελοντικών Οργανώσεων που εργάζονται σε Ιδρύματα, Κέντρα Ημέρας και άλλες Στέγες που φιλοξενούν άτομα με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες.

 

Η Ημερίδα σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό και ιδιαίτερα στα Στελέχη των Εθελοντικών Οργανώσεων να ενημερωθούν για το ΓΕΣΥ και για τον τρόπο εξυπηρέτησης των προσώπων που εξυπηρετούν με τα διάφορα προγράμματα που λειτουργούν.

 

Την Ημερίδα παρακολούθησαν πρόεδροι και εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων, Λειτουργοί των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Εθελοντές και αρκετοί άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Δείτε επίσης: