Συνάντηση στο Αρχηγείο Αστυνομίας είχε στις 26/7/2019, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ηλία Δημητρίου.

 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και η ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών.

 

Ο Αρχηγός Αστυνομίας αφού καλωσόρισε τα μέλη της αντιπροσωπείας στο Αρχηγείο Αστυνομίας, αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο του εθελοντισμού στην Κύπρο, ενώ όπως ανέφερε, η Αστυνομία Κύπρου, επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους, όπως για παράδειγμα στον τομέα που αφορά τις οδικές συγκρούσεις, τα ναρκωτικά, την παραβατικότητα, αφού ο εθελοντισμός μπορεί να βοηθήσει στον τομέα της πρόληψης.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Δημητρίου, ευχαρίστησε τον Αρχηγό Αστυνομίας για τη φιλοξενία και αναφέρθηκε επίσης στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο Οργανισμών, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των σχέσεων τους.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν επιπρόσθετα διάφορα άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αντηλλάγησαν απόψεις και εισηγήσεις.

 

[Πηγή: Ανακοίνωση Αστυνομίας Κύπρου, 26/07/2019]

Δείτε επίσης: