900 παιδιά ευάλωτων οικογενειών
άρχισαν τη σχολική χρονιά με χαρά και αισιοδοξία
με την υποστήριξη της εκστρατείας του ΠΣΣΕ «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά»


 

Πέραν των 900 παιδιών ευάλωτων οικογενειών εξασφάλισαν τα απαραίτητα σχολικά είδη πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μέσω της εκστρατείας του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) «ΌΛΑ τα παιδιά με σχολικά». Η εκστρατεία διοργανώθηκε από το ΠΣΣΕ για 5η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών σε όλες τις επαρχίες.

Το ΠΣΣΕ, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, στους πολίτες, στα οργανωμένα σύνολα, στις εταιρείες και όλους όσους αγκάλιασαν με τόση αγάπη και φέτος την εκστρατεία προσφέροντας σχολικά είδη, για τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών σε παγκύπρια βάση. Το ΠΣΣΕ απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους υποστηρικτές της εκστρατείας οι οποίοι είχαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της εκστρατείας: UNIVERSAL LIFE, Τσιμεντοποιία Βασιλικού, CIIM- Cyprus International Institute of Management, Ελληνική Τράπεζα, Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ, Κοινοτική Αστυνόμευση, τυπογραφείο LITHOGRAPHICA.

Το ΠΣΣΕ ενημερώνει επίσης ότι, συνεχίζεται η εκστρατεία «Είσαι δάσκαλος ή καθηγητής; Γίνε εθελοντής και βοήθησε παιδιά και νέους στα μαθήματα τους» με στόχο την προσφορά βοήθειας στα μαθήματα τους, σε εθελοντική βάση, σε παιδιά και νέους από ευάλωτες οικογένειες. Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους: Λευκωσία-22512602, Λεμεσό-25737761, Λάρνακα-24650525, Πάφο-26953725, Αμμόχωστος-99124521.

Δείτε επίσης: