Δραστηριότητες Εβδομάδας Εθελοντισμού 

1-8 Δεκεμβρίου 2019

 


 

 

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για έναρξη της Εβδομάδας Εθελοντισμού >>

 


 

Ημερ. 27/11/2019


                             

 

 

 Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή των εθελοντών >>

 

   

Η αναγνώριση και στήριξη του κράτους προς τους εθελοντές εκδηλώνεται και φέτος με την καθιερωμένη δεξίωση του Προεδρικού ζεύγους προς τιμή των εθελοντών για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Ημερ. 2/12/2019  Είσοδος μόνο με πρόσκληση.

 


 

   

 

 

Πρόσκληση κινητοποίησης

Στα πλαίσια διοργάνωσης και συντονισμού της Εβδομάδας Εθελοντισμού την οποία έχει καθιερώσει το ΠΣΣΕ από το 1994, προσκαλούνται όλοι οι φορείς να διοργανώσουν εθελοντικές δραστηριότητες με σκοπό την προώθηση του μηνύματος του εθελοντισμού

  

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Εβδομάδας Εθελοντισμού

Το ΠΣΣΕ κινητοποιεί με ανοιχτή πρόσκληση, διάφορους φορείς (εθελοντικές/μη κυβερνητικές οργανώσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κυβερνητικές και άλλες υπηρεσίες, ιδιωτικές εταιρείες, ημικρατικούς και άλλους οργανισμούς κ.α.) να οργανώσουν εθελοντικές δραστηριότητες κατά την Εβδομάδα Εθελοντισμού.  Οι εθελοντικές δραστηριότητες καταγράφονται στο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων της Εβδομάδας.

 


Προκήρυξη Διαγωνισμού Έκθεσης Ιδεών

Η προκήρυξη Διαγωνισμού Έκθεσης Ιδεών του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Συμμετέχουν:  οι τρεις τάξεις των Γυμνασίων και της Α’ και Β’ Λυκείων και Τεχνικών Σχολών


 

Πρόγραμμα Νεολαία και Εθελοντισμός 

 

Κάθε χρόνο, τα διακριθέντα εκπαιδευτικά ιδρύματα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό του  προγράμματος εθελοντικής εργασίας «Νεολαία και Εθελοντισμός» που προκηρύσσει το Παγκύπριο Συντονιστικό  Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), βραβεύονται στην καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει το  Προεδρικό ζεύγος στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν των εθελοντών, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών. Τα βραβεία του διαγωνισμού αθλοθετεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

 

Διακρίσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων 2019 >>

 

Διακρίσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων 2018 >>

  

 

Διαγωνισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα του εθελοντισμού 

 

Κάθε χρόνο οι διακριθείσες εταιρείες στον διαγωνισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα του εθελοντισμού που προκηρύσσει το ΠΣΣΕ, βραβεύονται στην καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει το  Προεδρικό ζεύγος στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν των εθελοντών, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών.

 

 

Διακρίσεις εταιρειών 2019 >>

 

Διακρίσεις εταιρειών 2018 >>

 


 

Μήνυμα ΠΣΣΕ για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, 5 Δεκεμβρίου

Μήνυμα Προέδρου ΠΣΣΕ - Διεθνής Ημέρα Εθελοντών και Εβδομάδα Εθελοντισμού >> 


 

Μήνυμα Γενικού Γραμματέα Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, 5 Δεκεμβρίου

Μήνυμα >>

 
 

Δείτε επίσης: