Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα

προσφέροντας βοήθεια σε 850 οικογένειες


 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), εκφράζουν θερμές ευχαριστίες και την απέραντη ευγνωμοσύνη τους, σε όλους όσους υποστήριξαν για 6η συνεχόμενη χρονιά, την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα». Πλήθος ατόμων και φορέων αγκάλιασαν και φέτος την εκστρατεία προσφέροντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα, τρόφιμα και άλλα είδη για το γιορτινό τραπέζι, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης καθώς και δώρα για τα παιδιά, τα οποία δόθηκαν μέσω των Σωμάτων Εθελοντών στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Με τη συμβολή όλων, το ΠΣΣΕ σε συνεργασία με τα Επαρχιακά του Συμβούλια/Σώματα Εθελοντών, κατάφερε να προσφέρει τη δυνατότητα να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, πέραν των 850 ευάλωτων οικογενειών.

 

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες και στους αμέτρητους εθελοντές που υποστήριξαν την εκστρατεία και βοήθησαν, χωρίς καμία χρηματική αμοιβή, στη συλλογή, ετοιμασία και διάθεση των χριστουγεννιάτικων πακέτων στα παιδιά και στις οικογένειες αυτές.

 

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε και η συμβολή των υποστηρικτών της εκστρατείας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά: UNIVERSAL LIFE, RCB BANK, KPMG, CIIM- Cyprus International Institute of Management, LIDL Κύπρου, Τσιμεντοποιία Βασιλικού, Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ, Κοινοτική Αστυνόμευση, και RPM LITHOGRAPHICA.

 

Υποστηρικτές

Δείτε επίσης: