Στην τελετή βράβευσης των «Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς & Επιχειρήσεις» για το 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24/2/20, απονεμήθηκε  στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, το βραβείο «Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για το 2019.
Εκ μέρους του ΠΣΣΕ το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Ηλίας Δημητρίου, πλαισιωμένος από μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας. 

Το Βραβείο Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος απονέμεται σε οργανισμούς και επιχειρήσεις που διαχειρίζονται, μεταξύ άλλων, τα περιβαλλοντικά θέματα ως αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής τους πολιτικής, εγκαθιδρύουν πρακτικές και δράσεις και υιοθετούν βέλτιστες πρακτικές που προστατεύουν το περιβάλλον, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Τα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία για Οργανισμούς & Επιχειρήσεις καθιερώθηκαν με πρωτοβουλία του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης ΚΥΚΠΕΕ της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού σε συνεργασία με την Επίτροπο Περιβάλλοντος και άλλους φορείς.
 

Δείτε επίσης: