Η Ελληνική Τράπεζα, στηρίζει για ακόμη μια χρονιά την εκστρατεία «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά», η οποία υλοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ). Εκπρόσωποι της Ελληνικής Τράπεζας, παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ΠΣΣΕ, γραφεία, βιβλιοθήκες, καρέκλες, σχολικές τσάντες, γραφική ύλη και άλλο εξοπλισμό, τα οποία θα διατεθούν στη βάση κριτηρίων σε ευάλωτες οικογένειες, μέσω των Σωμάτων Εθελοντών.

 

Οι εκστρατείες του ΠΣΣΕ λειτουργούν με ειδικά πρωτόκολλα διαδικασιών στη βάση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας και κατά τη διάρκειά τους εφαρμόζονται πιστά όλα τα μέτρα ασφάλειας και τα διατάγματα που ανακοινώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η μακρόχρονη εμπειρία του ΠΣΣΕ, από το 1973 και το ανθρώπινο δυναμικό του, είναι οι κύριοι συντελεστές επιτυχίας σε κάθε εκστρατεία. Η γενναιόδωρη προσφορά της Ελληνικής Τράπεζας, συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων οικογενειών και ιδιαίτερα των αναγκών των παιδιών, χαρίζοντας τους χαμόγελο και αισιοδοξία.

 

Ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου, ευχαρίστησε την Ελληνική Τράπεζα η οποία για πολλοστή φορά στηρίζει τις εκστρατείες και το έργο του ΠΣΣΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι «Οι ανάγκες των καιρών απαιτούν συλλογική προσπάθεια, συνέργειες και ωφέλιμες συνεργασίες για να καταφέρουμε να στηρίξουμε την κοινωνία σε κάθε δύσκολη περίοδο. Ως εκ τούτου, η συνεργασία της Ελληνικής Τράπεζας με το ΠΣΣΕ, το Ανώτατο Συντονιστικό Σώμα της εθελοντικής προσφοράς βάσει του Περί Παγκυπρίου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Νόμου 61(I)/2006, δηλώνει για ακόμη μια φορά την έντονη δέσμευση της στην κοινωνική υπευθυνότητα και στις κοινωνικές αξίες αλλά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης στις ανάγκες της κοινωνίας και στην προώθηση του αλτρουισμού και του εθελοντισμού. Τρανό παράδειγμα και η πρόσφατη συμμετοχή του προσωπικού της σε περισσότερες από 200 δράσεις για τη στήριξη των συνανθρώπων μας και της κοινωνίας στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού που διοργανώνει κάθε Δεκέμβριο το ΠΣΣΕ. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της Ελληνικής Τράπεζας και ευελπιστώ ότι η συνεργασία μας θα επεκταθεί, αφού μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα προς όφελος της κοινωνίας».

Δείτε επίσης: