Στήριξη των παιδιών των κοινοτήτων που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού και Λάρνακας για αγορά σχολικών ειδών

Αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), παρέδωσε σήμερα στους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων Αγίων Βαβατσινιάς, Ακαπνού, Αρακαπά, Βαβατσινιάς, Επταγώνιας, Μελίνης και Συκόπετρας, οι οποίες έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα τον Ιούλιο, οικονομική βοήθεια, προσφορά της UNIVERSAL LIFE,  ύψους 200 ευρώ για κάθε παιδί με σκοπό τη στήριξη τους για την αγορά σχολικών ειδών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου, διαβεβαίωσε τους Κοινοτάρχες ότι το ΠΣΣΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά τους με σκοπό τη στήριξη τους στο πλαίσιο και της εκστρατείας που προκήρυξε το ΠΣΣΕ με τίτλο «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας». 

Ο κ. Δημητρίου, ευχαρίστησε ξανά την Universal Life για την άμεση και γενναιόδωρη στήριξη της εκστρατείας του ΠΣΣΕ «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά» στην οποία είναι υποστηρικτής, αλλά και για την πολύχρονη στήριξη των δράσεων του ΠΣΣΕ. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Οι ανάγκες των καιρών απαιτούν συνέργειες και η Universal Life το αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε κρίση.  Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με την Universal Life μας βοηθά να αναδεικνύουμε ότι υπάρχει κοινωνική υπευθυνότητα και πράγματι ο εθελοντισμός μπορεί να απλώσει χέρια για να αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν ανθρώπους».
  

Δείτε επίσης: