Αγκαλιάστηκαν με περίσσεια αγάπη οι εκστρατείες
του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού
«ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά»
και
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας»
για στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών Λάρνακας και Λεμεσού

 


Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να έφερε στη ζωή μας πολλούς περιορισμούς αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει την αγάπη. Πολίτες, εταιρείες, οργανωμένα σύνολα και άλλοι φορείς «αγκάλιασαν» και φέτος την 7η παγκύπρια εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά» και την παράλληλη εκστρατεία «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας» για στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών Λάρνακας και Λεμεσού.

 

Με την σημαντική προσφορά πολιτών και την κοινωνική υπευθυνότητα των εταιρειών, το ΠΣΣΕ μέσω των Σωμάτων Εθελοντών του σε όλες τις επαρχίες, στήριξε με σχολικά είδη και δωροκουπόνια για την αγορά σχολικών ειδών, πέραν των 1000 παιδιών ευάλωτων οικογενειών.

 

Το ΠΣΣΕ εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους στήριξαν τις δύο εκστρατείες κι έδωσαν τη δυνατότητα σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών, να έχουν τα απαραίτητα σχολικά και κυρίως να αρχίσουν τη σχολική χρονιά με χαρά και αισιοδοξία. Για ακόμη μία φορά η κοινωνία αποδεικνύει ότι πράγματι, ο εθελοντισμός μπορεί να «απλώσει χέρια για να αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν ανθρώπους».


Δείτε επίσης: