Η Ομάδα προώθησης εταιρικής κουλτούρας του Υφυπουργείου Τουρισμού σε συνεργασία με τους Μύλους Χατζηγιώρκη υποστηρίζουν την 8η παγκύπρια εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) προσφέροντας στο ΠΣΣΕ 120 πακέτα με διάφορα προϊόντα για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών τη γιορτινή αυτή περίοδο.

 

Τα πακέτα παραδόθηκαν στις 21/12/2021 στο ΠΣΣΕ από τον Γενικό Διευθυντή του Υφυπουργείου, κ. Θεοφάνη Τρύφωνος, την Υπεύθυνη της Ομάδας προώθησης εταιρικής κουλτούρας του Υφυπουργείου, κ. Αννίτα Δημητριάδου και τον κ. Κώστα Μιχαήλ Διευθυντή των Μύλων Χατζηγιώρκη.

 

Στην συνάντηση ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου, ευχαρίστησε το Υφυπουργείο Τουρισμού και τους Μύλους Χατζηγιώρκη για την αξιόλογη πρωτοβουλία μέσω της οποίας θα προσφερθούν βασικά είδη σε οικογένειες σε όλη την Κύπρο. Πρόσθεσε ότι μέσα από τέτοιες συνέργειες δίνουμε το μήνυμα ότι κάθε θεσμός και φορέας της κοινωνίας, μπορεί να συμβάλει με το δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση των αναγκών της κοινωνίας με δράσεις εθελοντισμού αλλά και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Δείτε επίσης: